Najlepsze Forum o Tematyce Bleach
Espada
Poznajemy j? jako pierwsz? z swego rodzaju. U?ywa ?piewu by przyci?ga? swe ofiary niczym grecka syrena. Ubiera si? nowocze?nie i stylowo. Ma br?zowe w?osy. Jest spokojn? uczuciow? i troskliw? osob?, która potrafi podj?? radykalne decyzje.
Jej historia zdaje si? si?ga? ?redniowiecza albo przynajmniej odrodzenia. Gdy chcia?a odebra? sobie ?ycie, pojawi? si? Kariya. ?y?a z nim zachwycona perspektyw? wiecznej mi?o?ci do momentu a? zobaczy?a, ?e wysysa on dusze ?ywych. Nie by?a jednak w stanie go zatrzyma?. Szybko osoba któr? kocha?a sta?a si? t?, której si? ba?a. Przesta?a wierzy? we wszystko co mówi Jin.
Soma wymyka?a si? z jego posiad?o?ci i polowa?a na dusze ludzkie. Po spotkaniu z Ichigo zosta?a w ko?cu z?apana przez Utagaw? i uwi?ziona w posiad?o?ci. Jak si? dowiadujemy, przyczyn? niezadowolenia Karyi s? jej dwa nieudane polowania. Szybko jednak uciek?a ratuj?c Ishid? z r?k Ryou. Zaopiekowa?a si? m?odym Quincy. Wykry? ich jednak Koga, a Soma zosta?a ranna w walce mi?dzy lalkami. Ishida obroni? j? w?asnym cia?em - tak oboje staj? si? wi??niami lidera Bounto. Pó?niej dzi?ki pomocy Ichigo i Rukii, Ishida zabra? j? z posiad?o?ci. Zdaje si? te?, i? wytworzy?a si? mi?dzy t? dwójk? jaka? specyficzna wi??. Yoshino mia?a wyrzuty sumienia, bo zaatakowa?a ?ywego cz?owieka i wci?gn??a upad?ego Quincy'ego w t? afer?. Jako Bounto wiedzia?a, ?e nie mo?e zosta? matk?. Wyleczy?a si? w sklepie Urahary po czym znikn??a.
Nie podoba?o jej si? to, ?e Kariya ?ama? zasad? wysysania duszy ?ywych ludzi i gromadzi? energi?. Wiedzia?a co planuje i chcia?a go powstrzyma?. Przyby?a po raz kolejny do posiad?o?ci by zako?czy? to raz na zawsze. Okaza?o si?, ?e jako jedyna posiada?a mo?liwo?? reprodukcji. Nie mia?a szans w tej walce. Jej piecz?? zosta?a zniszczona, wi?c Soma z??czy?a si? z ni?. Jednak nie ca?kowicie.
Zgin??a przebita prze Kariy?. Jej energia ?yciowa przeistoczy?a si? w Bitto, które zbieraj? energi?.
Jej lalka to Geitei. Ich relacje to co? wi?cej ni? te mi?dzy panem, a s?ug?.