Najlepsze Forum o Tematyce Bleach
Kapitan
- Cero (hiszp. Zero, jap. Rozbłysk Pustego)
Niszcz?cy snop czerwonej energii, jak mówi?a Rukia - gdy ten atak dotrze do celu, po zaatakowanych nie zostanie nawet atom. Oczywi?cie je?li cero nie napotka po drodze oporu, nie zostanie sparowane b?d? je?li przeciwnik nie b?dzie przynajmniej rangi porucznika. Cero mog? u?ywa? tak?e Vizardzi, drobny wyj?tek to Ichigo który jakby nie patrze? jest te? cz?owiekiem.
U?ytkownicy: Menos, Arrancar, Vizard
- Cero Doble (hiszp. Podwójne Zero)
Indywidualna technika Neliel. Polega na po?kni?ciu wrogiego cero, a nast?pnie "wypluciu" go razem z w?asnym, co podwaja jego moc.
U?ytkownicy: Neliel Tu Oderschvank
- Cero Sincrético (Zsynchronizowane Zero)
Technika opracowana przez fraccion Neliel. Polega na wystrzeleniu dwóch cero jednocze?nie, które ??cz? si? w imponuj?c? kul? energii.
U?ytkownicy: Dondochakka Bilstin, Pesche Guatiche)
- Cero Oscuras (hiszp. Mroczne Zero)
Cero u?yte przez Ulquiorr?. Jest to naprawd? pot??ny promie? energii, przed którym nie sposób uciec. Jak stwierdzi? sam Ulquiorra, jest to cero uwolnionego Espady.
U?ytkownicy: Ulquiorra Schiffer
- Gran Rey Cero (hiszp. Zero Wielkiego Króla, jap. Królewski Rozb?ysk Pustego)
Specjalne cero u?ywane jedynie przez Espad?, ta technika jest tak silna, ?e zakazano jej u?ywania w Las Noches. Ma?o o niej wiemy (do tej pory u?y? jej tylko Grimmjow). Mo?na s?dzi?, ?e aby jej u?y?, trzeba wykona? mini rytua? - przeci?? skór? swoim zanpakutou. Cero to ma kszta?t nie promienia, lecz kuli.
U?ytkownicy: Espada
Kapitan
najfajniej wygl;ada to ostatnie
Espada
nom to ostatnie jest fajne ale zsynchronizowane cero też nie jest głupie
Kapitan
mi sie jakos nie podoba
Espada
a mi sie podoba śmiesznie wyglądało jak oni robili to cero
Kapitan
no dobra jest smieszne ale oni mają tak zakazane mordy ze.....
Espada
co prawda to prawda mordy mają obleśne
Ryoka
Mocne jest cero oscuras i gran rey cero ale każde cero jest potężne:D Mi najbardziej podoba się Mroczne cero:D No fakt wyglądają trochę głupio ale przecież Piąty espada zdarł im maski i pozbawił części mocy
Ostatnio edytowany przez Szydli1906 (2010-02-14 14:25:08)